str.M.Eminescu nr.37, ap.2, Arad

Termeni și Condiții
  1. Introducere

  Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului nostru www.mbo-legal.ro de către dvs. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza site-ul. Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

  1. Conținutul site-ului

  Site-ul nostru furnizează informații generale despre Moț, Balaciu, Olah-Societate Profesională de Avocați cu Răspundere Limitată și serviciile pe care le oferim. Nu oferim sfaturi juridice sau consultanță prin intermediul acestui site. Orice informație furnizată pe site-ul nostru nu constituie consiliere legală sau de altă natură și nu substituie informațiile și consilierea oferite de avocat atunci când prestează serviciile avocațiale solicitate și/sau agreate de Dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de sfaturi juridice, vă rugăm să ne contactați la datele de contact afișate pe site.

  1. Proprietatea intelectuală

  Site-ul nostru și conținutul acestuia sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului nostru și conținutul acestuia sunt deținute de Moț, Balaciu, Olah-Societate Profesională de Avocați cu Răspundere Limitată sau de terții noștri licențiați. Puteți reproduce sau utiliza informațiile din articolele publicate de noi în secțiunea Blog, însă nu ne asumăm nicio răspundere pentru utilizarea lor de către Dumneavoastră. Aceste articole sunt opiniile noastre personale sau extrase din practica noastră judiciară și nu îndeplinesc rolul unei consultații sau sfat juridic, întrucât situația Dumneavoastră poate diferi, din punct de vedere juridic, de cele prezentate de noi în aceste articole. Ele au un rol pur informativ și orientativ. Moț, Balaciu, Olah-Societate Profesională de Avocați cu Răspundere Limitată sau avocatul care si-a exprimat opinia în cadrul site-ului nostru nu poate fi ținut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul că Dumneavoastră v-ați bazat pe informațiile sau materialele de pe acest site.

  1. Politica de confidențialitate

  Suntem dedicați protejării confidențialității dvs. și a datelor dvs. personale. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

  1. Limitarea răspunderii

  Site-ul nostru și conținutul acestuia sunt furnizate „așa cum sunt” și „conform disponibilității” și nu garantăm că site-ul nostru va fi disponibil în mod constant sau fără erori. Nu suntem responsabili pentru orice prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea site-ului nostru sau a conținutului său.

  1. Legile aplicabile

  Termenii și condițiile noastre sunt guvernate de legile Statului Român. Orice litigiu care apare în legătură cu utilizarea site-ului nostru va fi supus jurisdicției instanțelor din Arad, România.